3D-visualisointikuvien käyttö rakennusprojektin suunnitelmien esittämisessä tarjoaa monia etuja.

06.10.2023

3D-visualisointikuvat ja 3D-malli missä voi tutustua rakennukseen jo suunnitteluvaiheessa ovat tänä päivänä suuri apu rakennushankkeeseen ryhtyvälle. Ohessa muutamia kuvia ja vinkkejä miksi näitä kannattaa aina vaatia suunnittelijalta.


Miksi kannattaa teettää 3D-visualisointikuvat suunnitelmista?

  1. Selkeämpi ymmärrys: 3D-visualisoinnit tarjoavat asiakkaille ja sidosryhmille selkeän kuvan siitä, miltä valmis rakennusprojekti näyttää. Tämä auttaa heitä ymmärtämään suunnitelmat paremmin kuin perinteiset 2D-piirrokset.

  2. Realistisuus: 3D-visualisoinnit tarjoavat realistisen kuvan siitä, miltä rakennus tulee näyttämään valmiina. Tämä auttaa asiakkaita ja sidosryhmiä hahmottamaan projektin mittasuhteet ja ulkonäön.

  3. Virheiden/poikkeamien havaitseminen: 3D-visualisointien avulla on helpompi havaita poikkemia suunnitelmissa ennen rakentamisen alkamista. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia, kun ei virheet korjataan ennen rakentamisen aloittamista.

  4. Markkinointi ja myynti: 3D-visualisoinnit ovat tehokas työkalu markkinoinnissa ja myynnissä. Ne voivat auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita ja sijoittajia, koska ne tarjoavat vaikuttavan kuvan projektista.

  5. Asiakastyytyväisyys: Selkeät ja realistiset 3D-visualisoinnit voivat parantaa asiakastyytyväisyyttä, koska asiakkaat voivat paremmin osallistua suunnitteluprosessiin ja nähdä, mitä he ovat tilaamassa.

Kokonaisuudessaan 3D-visualisointikuvien käyttö rakennusprojektin suunnitelmien esittämisessä on erittäin hyödyllinen tapa parantaa suunnittelun laatua ja helpottaa projektin kommunikointia asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Vaikka 3D-Visualisointikuvat ovat näyttäviä ja nykypäivän tekniikalla todella realistisia niin niitä pitää muistaa että kyseessä on vain kuvien esitystapa. Rakennussuunnittelussa tärkein vaihe on tottakai itse rakennuksen suunnittelu jotta rakennus vastaa tilaajan toiveita. Luonnollisesti tarjoamme kohteen arkkitehtisuunnittelun.

Miksi valita MHR Service Oy suunnittelukumppaniksi?

1. Kokeneet asiantuntijat: MHR Service Oy:llä on vuosien kokemus rakennussuunnittelusta. Tiimimme koostuu ammattilaisista, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

2. Huippuluokan ohjelmistot: Käytämme rakennussuunnittelutyössämme viimeisimpiä ArchiCad- ja TwinMotion-ohjelmistojen versioita. Tämä tarkoittaa, että suunnitelmamme ovat aina ajan tasalla ja voimme tarjota realistisia 3D-visualisointeja, jotka auttavat sinua hahmottamaan projektin kokonaisuuden.

3. Asiakaslähtöisyys: Meille asiakkaamme ovat ensisijaisen tärkeitä. Kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja tavoitteitasi ja räätälöimme suunnitelmat vastaamaan niitä.

4. Laatu ja käytännöllisyys: Panostamme suunnittelutyössämme laatuun ja tilaajan toiveiden täytymiseen. Jokainen yksityiskohta on meille tärkeä.

5. Kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun alusta loppuun. Alkuperäisestä suunnitteluvaiheesta toteutukseen asti olemme tukenasi kaikissa vaiheissa. Meidän osaaminen ei rajoitu pelkkään arkkitehtisuunnitteluun vaan voimme hoitaa myös kohteen rakennesuunnittelun, valvonnan ja projektinjohdon.

Kun valitset MHR Service Oy:n suunnittelukumppaniksi, valitset luotettavuutta, laadukasta suunnittelua ja sitoutumista projektisi menestykseen. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota yhteyttä!